Followers

Friday, July 16, 2010

PENANGAN HOKI..

SALAM...

Yuhuuuuu..hari nie bleh b'hepi2 holiday kat dlm bilik sepanjang hari..huhu..bestnya cuti 3hari nie, leh rehat2 lebih cket setelah 4 hari b'kejar ke sana sini pegi kelas sampaikan sekarang susah sgt nak dapat tido petang2..hehe..hishhh, pentingkn ilmu tu dulu..tido tu x penting mana pun, cuma rehat tu la nak kena cukup..huhu..

Aduhhh, bangun je drpd tido pagi tadi terasa sakit pulak bhgn pinggang nie sampai la ke kaki..rase tegang je urat2 sume, nak b'jalan sakit, nak duduk sakit, nanti nak bangun balik pun sakit jgk..emm, nie sume gara2 main hoki la masa kelas koko smlm..sebenarnya bknlah semata2 sbb main hoki je, tapi bg sesetengah org yg jarang2 (sgt2lah jarang sbnrnya..huhu) b'sukan, mcm nie la keadaannya bila tiba2 je otot tu kena paksa b'gerak lebih cket..hehe..tambah2 men hoki nie, nak kena bongkokkan badan pastu kejar bola lagi..dah mcm main bola pulak..hehe..

Tapi, apa2 pun best sgt kelas hoki smlm..lect sgtlah sporting..siap ckp lagi kelas hoki nanti time bulan pose akan habis awal, 1 jam je..emm, xada la kitorg kelam kabut time nak b'buka bulan pose nanti sbb kelas hoki nie kalu diikutkn habis pkul7..enjoy la sgt dapat pegang kayu hoki smlm..hehe..hilang rasanya sume tekanan & kepenatan..walaupun main ikut suka je sbb xda la reti mana pun main tp tetap enjoy..haha..masa sklh rendah dulu ada la main tp dah lama sgt tu, manala nak igt dah..^__^

Emm, harapnya selama 3hari b'cuti nie, ketegangan urat yg melanda dptla dipulihkn kembali..huhu..tapi x sabar nak menunggu kelas hoki yg seterusnya..hihihi..tungguuuu..T__T

waSSalam...

3 comments:

centado said...

wahhhhhhhhhhh
maen hoki tu
:)

ATikah Mustapa said...

heheheh...ye ke???eleh baru cam 2 dah mengeluh...cmana nak masuk tournament law cam ni???

~LaDaYaNa~ said...

centado:maen sekadar b'maen..hahaa..^__^

tikah:ala mula2 la mek..nti mu msti bangga ngn aku kalu aku wakil antrabgsa..hahah..kta tgkkk..:p