Followers

Wednesday, November 3, 2010

sindrom EXAMINITIS~~


.::SALAM::.

Huhuhu..syurga abes dapat habiskan cuti study week+raya haji kat umah nie...

Eh, macam ye2 je kan nak abeskan study week kat umah..haha~

Persoalannya di sini, buku yg dibawa balik pun x disentuh2 sampai saat nie walhal dah hampir seminggu kot kat umah..macam mana tu??..huhu~

Sindrom EXAMINITIS tu macam dah datang tapi mood nak study nie nape la masih diawangan lagi..

Haishhh, macam x boleh jadi je kan..

Tersangat banyak "dugaan" bila study kat umah nie..huhu~

Buku ye2 je bersusun atas meja, tapi haram x sentuh..(^^,)




Apa2 pun hope dapat la study dgn baik & jayanya..

Kalu x baca sume pun, sentuh2 pun jadi la kan..haha~

Chaiyokkk eda~~

.::WASSALAM::.



1 comment:

Tomato Gurl's Life said...

good luck exam ye yunk!!
cik tom tau eda boleh lakukan..
chaiyox3x!