Followers

Thursday, October 28, 2010

bantuan plisss..!!

.::SALAM::.

Kalu tengok jam sekarang nie hampir pukul dua setengah..

Dah lewat kot...

Tapi still x leh tido lagi..

Ada tanggungjawab len yang perlu dilangsaikan terlebih dulu..huhhh~
nak kena berjaga malam nie..


Bermula malam nie sy kena study add kursus yang akan diambil semester depan..

Tapi sangat2 tension okeh bila portal yang sepatutnya sy masuk utk daftar kursus x bleh masuk langsung..

"This webpage is not available"
ayat nie la yg selalu diulang2..huhh..tension je rasa..

takat nie je la kalu boleh masuk pun..sangat2 kesian bukan??..=(

Start daripada pukul 10 lebih kot sy cuba masuk portal nie, tp gagal, gagal & gagal lagi..

Mata dah ngantuk + tangan pun dah penat kot sebab x sudah2 duk m'refresh page tersebut..
sekarang nie pun sambil2 taip entry nie, sy duk m'refresh apa2 yg patut..huhu..

Rasa macam nak menyerah kalah pulak bila nak dekat 5 jam buat benda yg sama..

Tapi, paling tak tahan bila tengok gelagat kawan2 yg cuba untuk psiko kawan2 yg lain..hahaha~~

Siap ada yg cakap...

"Alhamdulillah, aku dah add sume, leh tido dgn aman"..

"Nasib baik aku dapat add sebelum system down"..

hahahaha...lawak la diorang sume nie..huhu..
hampir2 terpedaya...=))

Padahal hampeh je sistem nye sebab awal2 lagi memang x boleh masuk walaupun line internet sangat2 laju..

Haihh, mcm mana la nie, kalu x tunggu n terus je tido nanti esok problem pulak kalu sume group dah di add terutamanya untuk subjek minor..

Tapi nak berjaga pun mata mcm dah layu je nie..


Kepala pun dah ting tong je rasa..


Uwaaa, sape leh bantu..

Minum incek nes pun x jalan jgk nie..

Kot ade yang nak bg senaman supaya mata leh segar bugar kembali..hihii~

senaman gaya ninja turtle..huhuu~~

Sangat2 tak berdaya dah nie..mahu mengalah je..

Dah kali ke berapa refresh page yg same pun x tahu la..huhuuu~

Tension sungguh..!!!

Oklah, nak sambung refresh balik..=__=

.::WASSALAM::.

2 comments:

Tomato Gurl's Life said...

sabar ye yunk..biasa la website uitm mmg selalu problemm...hehe.

~LaDaYaNa~ said...

cik tom : bukan uitm...tapi upsi..huhu..ckup sbr dh nie..huhu..