Followers

Monday, October 18, 2010

Kejohanan Futsal Tertutup BM~~


.::SALAM::.

Ahad lalu iaitu 17 Oktober 2010, Persatuan Bahasa Melayu telah menganjurkan kejohanan futsal..

Kejohanan nie berlangsung di gelanggang Kolej Ungku Omar (KUO)..

1st time okeh main futsal, langsung x pernah main pun sebelum nie & sebelum p'lawanan x ada training langsung okeh sebab sy & kawan2 just main utk suka2 sahaja..hihi..

Yupp,suka2 main sampai langsung x wat stretching & akibatnya bangun tido abes sakit seluruh badan nie terutamanya bahagian kaki..huhhh..rasakan~~

Walaupun x pernah main+x reti pun main tp sangat2 best..enjoy je rasa..penat tapi sangat2 best..

Kitorang semua memang x pandai main tapi kitorang belasah je main ikut kepala sendiri..haha..

malaslah kan nak cite banyak2...lets pics talk~~



nie dia team R.A.T.U~~
nama team tu x leh bla okeh..hiksss...


haha..mana ntah bola pun x tahu la..serbu~~


gaya pemain profesional oleh cikgu atikah okes..hihi..


time petang..datang sebab nak amik hadiah+tgk budak laki main..
& berposing..heheee~


ye,posing tu penting okeh..hehe..
kata R.A.T.U kan, haruslah b'posing 24jam..hihi..


sekali lagi...=p


and the last but not least~~


R.A.T.U
naib johan..


.::R.A.T.U & S.E.R.O.J.A ::.
seroja??dah macam nama team perempuan je..kikikiki..=))

itu sahaja~~

.::WASSALAM::.


4 comments:

Tomato Gurl's Life said...

eda...tahniah menang tmpt ke 2 group ratu...nampak posing sakan ek..hihi...

p/s: rasa dah komen tapi tak load...sori kalau kuar 2 x ek komen..huhu..

~LaDaYaNa~ said...

cik tom..mekasih..men suke-suki je tu sbb tu posing je sakan..hihihi..okep~~

Permata Hati SayangKu said...

eda...tahniah ar..aku wish ni coz ngan grup apih.hahhaa.gurau jah..ap2 pun, meme terer ar sek2 mung main. bleh naib johan..HIDUP RATU...(ratu ker??)

~LaDaYaNa~ said...

huhu..oo sbb apih la ming wish..hehe..xpo,mekasih..hihi..maen biaso2 jah tp biso2 blako..hahaha..ceh..kikiki..