Followers

Monday, October 25, 2010

Tahniah Semua!!!


.::SALAM::.

Tetiba petang nie lepas balik kelas, mood nak m'update cite kat PNM datang..huhu~~

Maka, haruslah saat entry nie ditulis sy berada depan lappy..hihi~~

Yupp, Satu Malaysia Sejuta Puisi..sangat2 seronok bila dapat menyumbangkan tenaga utk sama2 menjayakan program sebesar ini..puas hati walaupun letih ya amat..

Pelbagai kenangan manis tercipta..yupp,sejuta kenangan manis juga sebenarnya..
*walaupun ada jgk yg x berapa nak manis..anggap je la masam2 manis..heheee~~

Suka tengok kawan2 yg eksaited hari nie sebab muka keluar paper..haha~~

Masing2 nak beli paper sebab nak framekan kat rumah..
*betul x cik ekien??..kikikiki~~

Sy pasti sume orang terutamanya AJK2 penat sebab ada yg x cukup tido & paling kesian ada yg x tido langsung..

Sangat2 komited okeh dgn tugas masing2..maka berbaloi2lah bila muka tu dapat keluar paperkan..hehee~~

Tahniah semua...!!!

Berjaya juga kita menamatkan program nie walaupun macam2 perkara yg x diingini berlaku terutamanya masa petang sabtu tu kan..tiba2 hujan+angin kuat sampai nak roboh pentas tempat baca puisi tapi kita still dapat meneruskan bacaan kita tanpa henti kan..

Kita semua memang TERBAIKLAH!!!...(^^,)

Jadinya sekarang, malaslah kan nak cite banyak2..lets pic talk okessss..heheee~

Barisan AJK Makanan..Fawiz teruja jd AJK Makanan sbb dpt mkn dulu & dia sorg je kumbang okeh..hehee~


kami yg menurut perintah..hihi~


penjaga makanan yg setia..kuikuikui..berpuisi sambil menjaga makanan..=p

Antara pembaca2 puisi yg terlibat..

.
.
.




Budak sekolah pun dtg jugak baca puisi..sporting abes..=))


Antara VVIP yg hadir...


paling ditunggu2...akhirnya..
Tahniah semua!!


x sudi nak pandang kamera sebab masa nie mata sangat santekss..huhu~~


tepon YB ke apa??
hihi~~

Penat tapi sgt2 enjoy..huhu~~

.::WASSALAM::.

*x paham bila ada yg nak marah2+tarik muka bagai sebab penat..sume orang penat kot..hisshh..
betullah org kata, perangai sebenar seseorang tu hanya akan terlihat pada waktu2 dia sgt letih+tertekan+penat..ada benarnya...renung2lah...=)

4 comments:

Tomato Gurl's Life said...

wah tahniah..nampak majlis yang eda buat ni mmg grand...bgslah lain kali boleh buat lagi ;)

F.Aminurrashidd said...

hihihi~ grand habess.. sangat best! aku sukerr aku sukerr.. memang mantap ar program.. heh

Amy Syaquena said...

salam...

Wahh congrats eda , grand habis tue..

jemput ke sinar raudah.

Permata Hati SayangKu said...

tahniah jgok eda...berbaloi usho slamo nih. mg la ajk mkane d best...hehehhe. mke x breti...ap2 pon, kto wt tbaik dh.>>aida>>