Followers

Monday, October 4, 2010

Tag drpd ASSILA...


.::SALAM::.

Sebelum tu, moga hari2 anda bertambah baik drpd sebelumnya..(hari sy jgk)..

~~Kepada CIK ASSILA...terimas ye sebab telah tag sy..huahuahua...

macam tau2 je sy nie malas dah sekarang nak m'update blog...kuikuikui..



Pemilik blog kat atas nie la yang telah tag sy..blog dia sgt simple tapi sgt cantik...=))


soalan yg ditag :

1. Ada rahsia kecantikan tak?
Emm,tak ada pun sebab xda la cantik pun..yg penting kenala rajin cuci muka sebelum tido..
Tak kesah la pencuci muka apa sekali pun, pakai sabun mandi pun ok kot..kuikuikui..

2. Bagi anda, siapa paling hensem dalam kumpulan SUJU?
Kumpulan SUJU??..tak kenal pun sebenarnya..hehe..penah dengar je..
Tapi selepas di 'google', wow semuanya hensem..hehe..tp sy pilih DONG HEA..hihihi..

3. Siapa BFF anda?
Suka sy nyatakan di sini, my BFF ialah NOR ZIELA ZAINUDIN..
BFF sejak dari dalam perut lagi..^___^

4. Siapa idola anda?
Ntah..huhu..macam tak ada..
Tapi orang kata sebaik2 idola atau ikutan kita sudah pastilah RASULULLAH S.A.W
.::Terbaik::.

5. Moto hidup anda?
Hidup Baik-baik
Senyum Sokmo...T____T

6. Harus tagkan kepada blogger yg anda sayang & suka. Min 8 orang :

itu saja..

.::WASSALAM::.


2 comments:

Tomato Gurl's Life said...

wah kita dpt tag dari orang yang sama la..hehe..salam kenal ye dr cik tom :)

~LaDaYaNa~ said...

Tomato Gurls :Yupp,kita dpt tag drpd tuan tanah yg sama...hehe..Salam kenal kembali..^__^