Followers

Tuesday, January 18, 2011

Be "The Super Duper Girl"~


.::SALAM::.

Saya tahu sekarang nie saya harus belajar untuk merelakan dan membiasakan diri saya dengan keadaan sekarang..tak mudah sebenarnya okeh..(◡‿◡✿)

Tapi, macam yang dia pesan, saya perlu kuat like "The Super Duper Girl"..Yupp, haruslah kan..

Macam2 yang dia pesan lagi..jaga diri baik2, makan kena cukup, jangan makan ikut suka hati je, kalau demam kena cepat2 makan ubat, tak nak sakit2 selalu..haihh, dah macam mak nenek pulak..emm,saya akan ikut..dont worry la der..hihi~
.
.
.


Yupp,saya akan jadi "Super Duper Girl" itu..P.A.S.T.I~

.::WASSALAM::.

3 comments:

Mama Farra dan Faris said...

salam..

for ur info url akak dah tukahttp://farrafaris.blogspot.com/

meh joint GA kami..

just for fun..

~LaDaYaNa~ said...

wkumslm..okeh kak ida...(^^,)

Nadia Mashuri said...

hi..
singgah bace2 n komen..
hehee..