Followers

Monday, February 28, 2011

Jalan2 Cari Pasal Part1~


.::SALAM::.

Sebenarnya saya just nak sambung cite & aktiviti masa balik umah hari jumaat lepas..walaupun just balik untuk 2 malam je, tapi aktiviti bersama teman harus ada..bukan senang nak dapat berkumpul together gether lebih2 lagi bila masing2 dah sibuk belajar & sibuk bekerja..jadi, bila ada peluang berkumpul nie, haruslah kami memanfaatkannya sebaik mungkin..=p

Pagi sabtu iaitu seawal jam 6.15 pagi lagi saya & 2 orang kawan baik saya iaitu Atyn & Conie serta my twin gerak ke Melaka sebab ada perkara urgent yang perlu diselesaikan..mata saya time tu memang ngantuk tak ingat la sebab sampai umah pun dah lewat sangat & bila dah sampai umah tu boleh pulak sembang2 + bercerita itu dan ini dengan my twin sampai pukul 3 pagi agaknya baru tido..bila kawan saya tu minta tolong teman dia pegi Melaka, takkan la saya nak kata tak nak pulak kan, jadi saya pun setuju untuk menemaninya..kira bolehlah berjalan2 jugak kan..hehe..tapi saya cakap kat dia kena balik awallah sebab saya pun nak luangkan masa dengan mak ayah..hihi~

Sampai Melaka lebih kurang pukul 8 dan bila semuanya telah selesai, pergi la sarapan dulu..lepas tu dapat tahu pulak yang dekat MITC diadakan PC Fair..terus kawan saya tu ajak singgah..tapi sebelum singgah kat MITC, singgah dulu kat kampung kawan baik saya tu, kat Sungai Rambai..lepas tu barulah gerak pegi MITC..memang agak ramai orang..jadi, kami tak ada pun beli apa2 just mencuci mata je..hehe..singgah pun sekejap je sebab nak balik umah awal..tapi ada la jugak gambar2 yang sempat di "snap" masa kat sana..



Kat sinilah PC Fair itu diadakan..


Selain PC, Netbook..Kamera pun ada jugak..
macam2 jenama..


Boleh tahan padat la tempat nie..
ramai umat manusia..=p


Gigih nak promote menatang nie kat kitorang..hihi~


gaya konon2 nak beli lah tu..huhu~


Eh!gambar ngan kawan2 harus ada..^__^


With my Lovely Frenz..ATYN~


Conie & Atyn~


Gambar "Sahabat Selamanya" pun harus ada..

Sangat seronok dapat balik umah & keluar ngn teman2..
Haihh!rasa mau balik lagi..
Jiwa tiba2 rasa rindu kat rumah..=(
Emm, tunggulah hujung bulan 4 nanti..cepatlah masa berlalu..

.::WASSALAM::.

4 comments:

azwa_amani said...

wahhh..gi jejalan tak ajak kan..huhu

sakura said...

saya suke..
seronok bha..

~LaDaYaNa~ said...

cik awin syg~
akak jenjalan nie pun scra x sengaja la..hehe..nnti kita p nk??tp jalan kaki..hihi~

~LaDaYaNa~ said...

atyn sweet~

seronok & beronok2 kan..hehe~