Followers

Wednesday, April 20, 2011

Iyeeeelah Mak~


.::SALAM::.

Dalam pukul 8 lebih tadi mak saya tepon..eh!belum sempat saya tepon, mak dah tepon dulu..huhu..ingatnya nak tepon lewat sikit tadi, dalam pukul 10 macam tu nak ingatkan mak supaya doakan saya untuk paper esok..tapi mak saya ingat jadual exam saya, sebab tu lah dia yang tepon saya dulu..jimat kredit ye di situ..hihi..sebelum mintak doa & restu untuk paper esok sempat dulu saya tanya dekat mak pasal bola semalam sape yang menang..erk?macam tak ada kena mengena pulakkan boleh tanya pasal bola dekat mak..haaa, tak payah peliklah..mak saya memang peminat bola jugak okeh..huhu..tapi mak tak jawab terus pertanyaan saya tu, dia cakap tak payah pk pasal lain, pasal bola ke apa ke..esok tu jawab elok2, tak ada soalan pasal bola..ambikkk ko!!haha..emm, iyeee la mak..tu je yang mampu saya jawab..huhu..haihhh!!cepatlah masa berlalu..rindu mak ayah, rindu rumah, rindu semuanya lah!!=(

.::WASSALAM::.

3 comments:

Nadia Mashuri said...

gud luck yaa..
=)

atiey azha said...

alahai . anak mak eh . hehee

Nadia Mashuri said...

kita tag awak join GA...
hehee..
=)