Followers

Wednesday, April 27, 2011

Menghilang Sebentar~


.::SALAM::.

Menghilang??Yupp!nak menghilang sebentar daripada meng'update' belog kesayangan selepas nie..huhu..Al-maklum-lah, baru je lepas abes menjawab paper yang terakhir pagi tadi..means lepas nie akan pulang ke rumah untuk bercuti..tapi cuti sekejap je lebih kurang seminggu sebab lepas tu saya akan berpraktikum di Port Dickson..jadinya, bila dah pulang ke rumah nie kena faham2 la..kat rumah tak ada kemudahan internet..huhu..kalau nak ke CC macam agak malas lah pulak..terpaksalah membiarkan incek belog dipenuhi sesawang ye..hihi~

Kalau nak upah maid nanti mahal pulak kan..huhu..jadinya, terpaksalah biarkan je belog nie tak terjaga..emm, tapi andai kata rajin nak ke CC & ada sesuatu yang ingin dikongsikan, insyaAllah..belog nie tetap akan di'update'..susah jugak tak ada kemudahan internet nie kan, lepas nie dah tak boleh nak blogwalking kat belog2 feberet saya..emm, jangan lepas nie terasa malas terus nak meng'update' belog sudah..heheeee..sampai ketemu lagi ye incek belog!!!..^_____^

http://www.emocutez.com

.::WASSALAM::.

3 comments:

~DeaLin~ Luv!! said...

Selamat bercuti..
ngee~~(^^)Y

Nadia Mashuri said...

selamat bercuti..
jgn lupa dekat kite..
hehee..
=)

Permata Hati SayangKu said...

RINDU KAMOO EDA...