Followers

Wednesday, March 30, 2011

Melantak RAJA BUAH~


.::SALAM::.

Hohoiii!!senangnya dalam hati kalau beristeri dua..huhu..dah kenapa kan bersenang2 hati pulak kali nie??Eh, sebelum tu..Alhamdulillah..syukur atas segala nikmat yang Allah telah berikan..sebenarnya lama dah rasa nak melantak raja bagi segala buah nie iaitu buah durian la..baru malam nie tercapai hasrat dan keinginan yang satu tu..ecececeh!!ayat dah macam orang ngidam pulok..huhu..meriah pulak rasanya malam nie pokcik2 yang jual durian nie..merata2 kat KHAR nie..mana2 je ada..cuma nak kena pandai pilih la kan mana yang agak murah dan mabeles..emm, mabeles tu kiranya nampak di mata je la..kena pandai2 tilik la masa nak beli tu..^___^

Tadi masa melantak durian tu memang tak pandang kiri kanan dah..laju je makan..ye la, benda yang dah nak sangat kan, bila dah dapat kena la hargai kenikmatannya..hihihi..memang puas la tadi dapat makan..tujuh biji durian makan tiga orang..itu pun ada baki lagi, bawak balik sambung makan dekat rumah..tapi tak habis jugak, sambung makan esok pulak..lepas tu sendiri mau ingatlah kesannya kan..memang panas dalam la..huhu..mata panas, kepala rasa wenk2 je..huhu..padan muka..masa makan tak ingat dah benda2 tu semua..tahu suap je masuk mulut..tak cukup kipas la malam nie..kipas sendiri2 la jawabnya..huhu~

Tapi apa2 pun, memang puas hatilah dapat makan durian malam nie..orang kata boleh tido lena la kiranya malam nie..emm, lena apanya kalau dah panas badan kan..huhu..yang tu sendiri nak kena tanggung la kan..dan esok kalau jadik, nak makan durian untuk second round punya pulak..insyaAllah..nak teman kawan pulak sebab tadi keluar dengan housemate n roomate je..durian punya pasal kan, bukan selalu..sekali semusim...^___^

.::WASSALAM::.

4 comments:

Nadia Mashuri said...

wah..
sedap nya..
nak sikit..
thanks ya untuk pendapat..
sorry lama tak jenguk kamu..
bz..

Cik T-pah said...

wahhh~ sedap nye cik yana ni makan durian ^_^

~LaDaYaNa~ said...

nadia @ :meh la datang tanjong malim..ngeee~
sama2..xpe..sy pun kdg2 bz jgk..=D

~LaDaYaNa~ said...

Cik T-pah@ :sangat sedap bila dh lame x mkn nie..ehehe..jmput la kamu mkn skali, meh dtg tanjong malim meh~