Followers

Monday, March 28, 2011

Tak berhenti keluar masuk..haishh!


.::SALAM::.

Hari nie bangun agak lewat cket sebabnya kelas pagi dah tak ada..tinggal kelas petang pukul 2 je nanti..tapi, walaupun tak ada kelas pagi dan tak buat apa2 pun, saya still rasa penat jugak..yupp!penat sebab dah masuk kali ke berapa ntah duk keluar masuk toilet..huhu..tak tahu la sebab apa..sakit perut yang memulas sangat start dari tengah hari semalam lagi sebenarnya..mula2 ingatkan gastrik nak datang tapi bukan..semalam pun time tido banyak kali jugak terjaga n keluar masuk toilet..haihh!tension je sebab tido terganggu..huhu..kadang2 tu rasa nak muntah pun ada..+___+

Tak pastilah pulak sakit perut nie sebab makan apa..seingat sayalah, pagi semalam saya ada minum horlicks ais je..dan lepas tu, tengah hari tu lah start sakit perut..sampailah sekarang nie..tak kurang jugak..emm, nak kena buat teh kelat nie..mudah2an akan ok je nanti sebab pukul 2 ada kelas..emm, nie yang rasa macam agak malas nie..huhu~



Owhh sakit perut..silalah menjauh~

6 comments:

azwa_amani said...

huhuhu..cept sembuh yerr

Cik T-pah said...

sebab horlick ais tu kot. btw semoga cepat baik ^_^

Permata Hati SayangKu said...

laen kali lau dpt horlick ais..nengok org sekeliling..bru x sakit perut..aku raso mung xcited sgt kot..
huhuhuhu
nasik goreng cili padi x se?
@mee goreng mamak?

~LaDaYaNa~ said...

azwa amani@ : maceh dear~

~LaDaYaNa~ said...

Cik T-pah@ : Mungkin la..sbb lepas mnum je trus perut memulas..huhu..air mentah kot..=D
thanks dear~

~LaDaYaNa~ said...

Cik Permata Hati@ : Aku bc Bismillah dh la mek..huhu..mee greng mamak??woww!!sy nak mamak sekali..ahaha..=D